Achiziționarea unui apartament prin Credit Imobiliar

   

Consultanță cu privire la credite ipotecare Specialiștii imobiliari din cadrul companiei Premier Imobil vă pot ajuta să procurați un bun imobil, apartament sau casă, apelând la un credit ipotecar. Vă oferim consultanță calitativă și operativă cu privire la condițiile de creditare.  Tipuri de credite Apelând la specialiștii noștri puteți fi siguri că veți avea parte de consultanță calitativă despre toate ofertele de creditare al partenerilor noștri (bănci comerciale, instituții de creditare). Cu noi e mult mai simplu să achizișionați locuința visurilor voastre!  Credit ipotecar „Standard” Credit ipotecar „Prima Casă” Credit imobiliar pentru „Migranți” Agenții imobiliari vă vor consulta cu privire la tipurile de credite, care din ele este cea mai bună opțiune reeșind din posibilitățile Dvs financiare. De asemenea, vă vor ajuta să întocmiți dosarul de credit necesar pentru bancă, vă vor recomanda evaluatori imobiliari, și vă vor ajuta pe întreg procesul de achiziționare a unei locuințe, finisând cu încheierea contractului de vânzare-cumpărare la Notar și înregistrarea acestuia la Agenția Servicii Publice (Cadastru).

Ce dorește și spre ce tinde fiecare din noi? Răspunsul este unul ferm, să avem cu colțișor ce poate fi numit „ACASĂ”. Dar totuși, nu toți dețin această posibilitate de a-și permite să achiziționeze o locuință cu bani în numerar. Un credit imobiliar este exact ceea de ce au nevoie cuplurile și familiile tinere care vizează la un confort propriu și asigurat.

   Mai jos vă oferim informația cu privire la creditul imobiliar, ce acte necesită să pregătiți dar și condițiile de acordare a creditului.

Care sunt criteriile de eligibilitate?

  • Să fie trecut de vârsta de 20 ani, dar să nu depășească 68 ani;
  • Să fie cetățean al Republicii Moldova sau cetățean străin– rezident fiscal al Republicii Moldova, cu domiciliul permanent, ce dispune de act de identitate corespunzător;
  • Să dețină contract de muncă oficial în țară sau contract de muncă oficial peste hotare (contract tradus în limba română/ rusă);
  • Veniturile oficiale să acopere rata lunară a apartamentului;
  • Să fie angajat în câmpul muncii mai mult de 4 luni,  cu minim 3 înregistrări salariale în Raportul Serviciului Fiscal de Stat;
  • Să aibă o primă rată de la 10% în dependență de tipul de credit.

Care sunt documentele necesare? 

  • Buletinul de identitate și fișa de însoțire;
  • Copia contractului individual de muncă;
  • Documentele care confirmă veniturile lunare;
  • Antecontractul încheiat cu persoana care vinde locuința, în care se precizează valoarea la care se efectuează vânzarea și valoarea achitată ca avans;
  • Extrasul din Registrul bunurilor imobile eliberat de Agenția Servicii Publice;
  • Raportul de evaluare a bunului imobil.

   Pe lângă aceste acte și documente standard, fiecare banca poate solicita și alte acte suplimentare, în funcție de politica internă de aprobare a creditelor.

Care este rata dobânzii?

   Ceea ce privește rata dobânzii aceasta diferă de la o bancă la alta, ce poate fi fixă sau flotantă. Dacă ești salariat la una din băncile comerciale din Republica Moldova, atunci poți beneficia de promoții avantajoase cu privire la rata dobânzii, iar procesul de obținere a creditului este unul mult mai ușor.

Concluzie

   Creditul Imobiliar are perioada de rambursare extinsă de până la 25 ani, se acceptă o gamă largă de venituri (dividende, pensii, transferuri de bani din străinătate, activități licențiate/ autorizate, venituri obținute în afara țării, chiar și chirii). Având toate actele și documentele necesare, procesul este unul simplificat iar aprobarea creditului este rapid.

   Dorești să procuri un apartament prin intermediul companiei Premier Imobil Atunci vă invităm să ne contactați prin oricare dintre mijloacele de comunicare disponibile în pagina Contacte.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie