Contract de Reprezentare Exclusivă

   Cu siguranță cei mai mulți dintre noi vor fi puși de-a lungul vieții în situația în care își vor vinde imobilul, fie acesta apartament, casă, spațiu comercial sau teren, în acest caz trebuie să fim pregătiți și să cunoaștem cum să contractăm serviciile unei companii imobiliare care să ne protejeze și să ne apere interesele.

   Cea mai răspândită întrebare este „Să colaborez cu mai multe companii sau să aleg Reprezentarea Exclusivă?” 

   În acest articol vom expune punctele forte ale contractului de Reprezentare Exclusivă.

Ce este un contract de reprezentare exclusivă?

   Contractul de reprezentare exclusivă este un contract încheiat între client și compania imobiliară și presupune acordare exclusivă a dreptului de reprezentare în cazul unei vânzări sau închirieri.

Care este rolul companie imobiliare?

   Compania Premier Imobil vă reprezintă interesele pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare, asigurând că tranzacția se realizează în cele mai bune condiții și se va finaliza cu succes. De asemenea, merită notat faptul că în cazul reprezentării exclusive interesul clientului este primordial pentru noi.

   Fiecare ofertă exclusivă aflată în portofoliul companiei Premier Imobil, beneficiază de promovare și publicitate în toate platformele online, offline dar și o documentare în detaliu și anume: 

  • Website-ul companiei https://premierimobil.md/ (care este accesat zilnic de sute de potențiali clienți);
  • Platforma web 999.md;
  • Platforma web makler.md;
  • Postări sponsorizate pe Facebook;
  • Postări sponsorizate Instagram;
  • Promovare în motorul de căutare Google;
  • Banner pe geamul proprietății sau în apropierea acestuia;
  • Ședințe foto/ video actualizate;
  • Text și descriere care pune în valoare punctele forte a proprietății, etc.

   De asemenea, un agent imobiliar profesionist se va ocupa de conceperea și promovarea ofertei dumneavoastră, precum și de relația cu potențialii clienți. Tocmai din acest motiv veți colabora cu un consultant profesionist care se va ocupa de oferta exclusivă, vă va ghida în vederea stabilirii corecte a prețului, va răspunde sugestiilor, neclarităților, comunicarea fiind esențială în atingerea obiectivelor comune.

   Până în acest moment, este un fapt dovedit ca companiile imobiliare care lucrează cu reprezentare exclusiva au șanse mult mai mari să obțină rezultatele maxime pentru clienții lor, deci de ce să nu apelam la un astfel de contract și sa ne asigurăm că totul va merge ca pe roate și că timpul trece în favoarea, și nu în defavoarea noastră?

  Acum când este totul mult mai clar vă invităm să ne contactați prin oricare dintre mijloacele de comunicare disponibile în pagina Contacte.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie